Here we are!

Ik ben Katleen De Gussem, ik ben beginnen agility lopen met een Jack Russel.  Voor de opvolging was al snel gekozen, we hebben toen gekozen voor een Shelty, Gienah van de hemeltjes.  Al snel bleek op jonge leeftijd dat ze voor onze grote honden in het bos niet moest onderdoen op vlak van snelheid en wendbaarheid. Ook op agility vlak is ze uitgegroeid tot een zeer goed hondje met als beloning verschillende deelnames aan het wereldkampioenschap FCI.

Ik ben een beetje verantwoordelijk voor het starten van het maken van de agility toestellen, ik en Gienah hadden graag wat meer in de tuin getraind en hadden dus wat toestellen nodig, dit is schijnbaar een goede vraag geweest.

Ik ben Marc Van Beeck, wij doen met onze honden al enkele jaren aan agility en zijn dan ook beginnen lopen met een Alaskan Malamute.  De opvolging was onze Aussi : Bizzy met daarna onze Groenendaler : Diva. We hebben ook een Mechelaar, Baja Simply Divine, in bruikleen gehad waarmee verschillende malen op het wereldkampioenschap van de Belgische herders en ook één maal op het wereldkampioenschap FCI werd gelopen.  Op dit moment loop ik met een Border Collie : Fiero. Met hem heb ik al aan verschillende grote tornooien mogen meedoen : onder andere het FCI wereldkampioenschap, European Open en de Bordercollie Clasic.  Op het belgisch heeft hij een tweede plaats behaald in 2011.

Op toevallige wijze hebben we van ons hobby een stukje beroep gemaakt.  We hadden iets nodig waardoor de honden niet uit de auto konden springen als de deur open stond en zo was de eerste ren gemaakt.  Op agilityvlak zijn we begonnen met houten toestellen te maken maar omdat deze altijd buiten stonden en naar 1 jaar rot waren zijn we met aluminium toestellen begonnen.

Op dit moment kom je ons nog geregeld tegen op wedstrijden in België en in het buitenland.