Product A

Men kan de aluminium laten coaten in de RAL kleur die je wil.

Prijs is afhankelijk van de grote. ( prijs op aanvraag )

WAAROM EEN TRANSPORTKENNEL VAN BIJ DOGGIES PLAYGROUND?

Omdat voor ons de veiligheid en de luxe van de honden primeren.

Onze transportkennels worden gelast en niet in elkaar gestoken met plastic hoeken.  Het voordeel van lassen t.o.v. hoeken uit kunststof is dat een las veel sterker is en dat de kader van de kennel één geheel vormt zodat bij impact van een ongeval, we het zo veilig mogelijk maken voor onze hondjes.  De lassen worden weg gewerkt en alle aluminium wordt gepolierd.  De platen zijn speciale pvc platen die we gebruiken om de auto te beschermen tegen vuil van de hondjes.  Op de bodem gebruiken we betonplex die voorzien wordt van een noppen rubber.

Zo wordt gemaakt dat de kennel met een natte doek zeer gemakkelijk te reinigen is.

Voor een juiste offerte vragen we om de auto door ons te laten opmeten zodat we kunnen bespreken wat je wil en wat er kan en dat we dan de offerte doorsturen zodat je kan beslissen of je de werken laat uitvoeren.

Men heeft verschillende mogelijkheden om een auto te voorzien van een plaatsje voor de honden dat zowel veilig als comfortabel is.

- Een ren : is een afscherming met tralies die je kan kiezen zonder, met één of twee deuren.  Er kan gekozen worden om er eentje achter de zetels te zetten en eentje aan de achterklep van de auto. Zo bekom je de maximum maat van de kofferruimte en de honden kunnen niet meer in de passagiersruimte en kunnen ook niet ontsnappen bij het openen van het kofferdeksel.

- Een transportkennel :  is een kooi voor de honden die je kan inrichten naar eigen inzicht.  We meten de auto zo op dat we de maximum plaats van de kofferruimte gebruiken om de kennel in te plaatsen.  Deze benchen worden altijd op maat gemaakt en kunnen ingedeeld worden voor één, twee of meerdere honden.  Je hebt ook de keuze om de scheidingswand vast of uitneembaar te maken.